Utorak, 14.08.2012.


Šuker, Štimac i Špaco odveli Šifu u škver

Delegacija HNS-a predvođena predsjednikom Davorom Šukerom, izbornikom Igorom Štimcem i Gordonom Schildenfeldom posjetila je splitski škver.

Pred splitskim brodogradilištem dočekali su ih predstavnici škvera Andro Jasić, Ivica Rogošić, Leonardo Martinović i Ivanka Mihaljević.

Iz HNS-a su najavili kako će reprezentativce povesti u obilazak škvera jer ih novi izbornik Štimac na taj način želi motivirati pred sutrašnju utakmicu sa Švicarskom na Poljudu. Štimac je najavio i kako će motivaciju bazirati na nacionalnom naboju.

Hrvatska - Švicarska: 1,75 3,35 3,75 (LIVE)


Šuker je prilikom posjeta izjavio kako mu je zadovoljstvo biti tamo, ali da mu je žao što radnici teško žive.

"Ovim putem pozivam sve zaposlenike splitskog brodogradilišta da zajedno sa svojom djecom dođu na prijateljsku utakmicu Hrvatska - Švicarska", rekao je Šuker pritom radnicima poklonivši ulaznice za sutrašnju utakmicu.

Andro Jasić, direktor sektora općih poslova u škveru izjavio je kako je oduševljen posjetom delegacije HNS-a budući da nastupe Vatrenih redovito prate, vesele se pobjedama i tuguju u porazima.

"Dirnuti smo ovom gestom HNS-a te obećajem da ćemo svakako doći na utakmicu, po mogućnosti u što većem broju", zaključio je Jasić.

Na Rivu stigla najstarija nogometna lopta u Hrvatskoj

Nakon posjeta splitskom škveru, igrači, izbornik i njegov stručni stožer pojavili su se na Rivi gdje su animirali Splićane kako bi sutra u što većem broju došli na utakmicu sa Švicarskom i stvorili atmosferu na kojoj im vodstvo HNS-a već dugo zavidi. Podsjetimo, Hrvatska u Splitu nije igrala službenu utakmicu dugih 14 godina sve do Gruzije prije godinu dana. Tada su navijači prvih 14 minuta na tribinama šutjeli kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog dugogodišnje izolacije.

Preuzeto sa index.hr