Ponedjeljak, 30.07.2012.


Hajdukovci Maloča i Vukušić oduševljeni Štimčevim pozivom

Mario Maloča i Ante Vukušić dobili su poziv izbornika Igora Štimca za prijateljsku utakmicu između Hrvatske i Švicarske, koja se 15. kolovoza. igra na Poljudu, istom mjestu gdje je novi izbornik predstavio svoj stožer i prvi popis reprezentativaca na koje računa:

"Ugodno sam iznenađen pozivom, te ovo smatram kao nagradu za svoj dosadašnji rad. Rezultat je to igre cijele momčadi Hajduka, a na svojem povratku posebno zahvaljujem treneru Miši Krstičeviću i njegovom stožeru koji me je nakon višemjesečnih problema s koljenom, uz golemu dozu pažnje vratio u igru" komentirao je poziv stoper Maloča.

"Presretan sam kako je krenula ova sezonu pred koju su mnogi bili pesimisti. Želim se sada ustaliti u reprezentaciji, te se svojim partijama odužiti izborniku Štimcu na povjerenju, te svojem treneru Krstičeviću" istaknuo je kapetan Hajduka i njegov najbolji strijelac Vukušić.

Kovačić: Zbog ovoga sam počeo trenirati nogomet

Mladi Dinamov veznjak Mateo Kovačić, koji je tek počeo skupljati minutažu u U-21 reprezentaciji, odjednom se našao u najboljoj hrvatskoj selekciji.

"Što reći? Oduševljen sam i presretan. Ovo je nešto zbog čega sam i počeo trenirati nogomet, a nositi dres hrvatske reprezentacije mi je san. Naravno, još sam mlad i znam da je ispred mene puno rada kako bih napredovao i zadržao se u tom odabranom društvu. U svakom slučaju, bit će mi užitak samo biti tamo i raditi sa svim tim sjajnim igračima", ispričao je oduševljeni Kovačić za službenu stranicu Dinama.

Preuzeto sa index.hr