Subota, 07.07.2012.


Štimčev plan: Na svakom treningu bit će i navijači!

– Ma nabijem ja taj Čatež, pa Daruvarske toplice su za njih svemir! Trebamo se konačno pripremati u Hrvatskoj.

Ljubav između Čateža i hrvatske nogometne reprezentacije traje 17 godina, prvi su se put vatreni u tim slovenskim toplicama pripremali 1995. godine. No, po svemu sudeći, ljubav neće doživjeti punoljetnost. Razlog “prekida” je novo vodstvo HNS-a i izbornik Igor Štimac, koji je naglasio da se hrvatska reprezentacija mora pripremati u svojoj zemlji.

– Nadam se skoroj reakciji HNS-a, deveta reprezentacija svijeta zaslužuje imati svoj kamp – rekao je izbornik Igor Štimac i dodao:

– Zasad je plan da ćemo se pripremati na terenima Zagrebella, a moj favorit za bazu je hotel AS na Zelenjaku. Idealan je jer je zatvoren tip objekta, ne želim da smo u hotelima gdje bi nas uznemiravali turisti, građani – rekao je Štimac.

– Ma nabijem ja taj Čatež, pa Daruvarske toplice su za njih svemir! Trebamo se konačno pripremati u Hrvatskoj, imamo puno lijepih lokacija, samo treba odabrati – kaže Ćiro Blažević.

Osim promjene baze, izbornik Štimac najavio je da će promijeniti i režim treninga. Konkretno, planira ih otvoriti za javnost, što je naglasio i u velikom intervjuu za Max. Štimac tako želi reprezentaciju još više približiti navijačima.

Preuzeto sa vecernji.hr