Nedjelja, 08.07.2012.


Svi vole Alena: Neki su ga se i bojali, ali samo iz poštovanja...

RESPEKT Alen Bokšić je bio veličina i neki mlađi igrači imali su toliko poštovanja prema njemu da su ga se bojali, kaže Butina o prvom suradniku novog izbornika...

Mirko Jozić trebao je Alena. Poslao je mladog igrača po njega. On se bojao pokucati na vrata. Radije je rekao da ga nema koliko ga se bojao, rekao je Tomislav Butina.

Detalj je to sa Svjetskog prvenstva u Japanu. Nisu se Boke bojali jer je bio loš ili nekorektan.

- Ma kakvi, Boka je čudo. Sjajan čovjek, a strah je bio samo iz velikog poštovanja prema velikom igraču - dodao je Butina.

Hrvatski nogomet u rukama je Davora Šukera, Igora Štimca i Bokšića.

- To je odlično, ali nemojte zaboraviti ni Bilića, i on je napravio velike stvari za hrvatski nogomet. A kombinacija Bokšić i Štimac je super - kaže Predrag Mijatović.

A nekadašnji Šukerov suigrač velike stvari očekuje i od novog vodstva...

- HNS je u najboljim mogućim rukama. Ne govorim to jer mi je Davor prijatelj. Velika je osoba i napravit će velike stvari - dodao je Mijatović.

Zna za Modrića i Real.

- Luka ima kvalitetu igrati u bilo kojem klubu. Takvog igrača Real treba.

Dosta je Čateža

Prva odluka novog vodstva saveza je da će baza reprezentacije biti u Zagrebellu. Prekrižili su odlazak u slovenski Čatež.

‘Približit’ će igrače navijačima

Repka će tijekom priprema biti u zagrebačkom hotelu AS. Plan je novog vodstva da se igrači više druže s navijačima.

Klubovi više neće moći raditi što požele...

Šuker je najavio da će klubovi morati biti odgovorniji. Liga će se još smanjiti. Ove sezone ima 12 klubova, a od sljedeće bi ih u ligi trebalo biti samo deset.

Aktivirali su Alena

Vratio se veliki Boka i bit će prvi Štimčev suradnik. Njegov povratak u nogomet sjajan je za reprezentativce i novi stručni stožer.

Preuzeto sa 24sata.hr