Četvrtak, 12.12.2013.


Rijeka: Pobjeda za idiličan kraj i potvrdu da se može!

Trener Matjaž Kek "skočio" je kao da ga je netko ubo iglom u stražnjicu na novinarsku konstataciju kako večerašnja utakmica u Sevilli (21.05 sati) nema značenja za Rijeku. Naime, Betis je već izborio prolazak u šesnaestinu finala Europske lige, a Rijeka nema šansi za prolazak.

- Ne znam kako netko može ući u neku europsku utakmicu, a da mu nije važan rezultat? - objašnjavao je trener Rijeke pri dolasku u Sevillu.

Betis - Rijeka: 1,38 4,34 8,38 (LIVE)


- Ovo je utakmica kojom završavamo jedan ciklus koji je bio stvarno dobar, gdje se Rijeka pokazala u Europi. I tu priču da ćemo se štedjeti, da ćemo neke igrača odmarati i razmišljati o nekim drugim utakmicama, a igraš protiv Betisa u Sevilli, jednostavno ne razumijem. Igrat će oni koji su sto posto zdravi! Alispahić i Pokrivač ostali su kući, ali ne zbog kalkuliranja za Split, već zbog ozljeda. Ostali koji su načeti vidjet ćemo hoće li zaigrati nakon posljednjeg treninga - poručio je Kek.

Nitko od Riječana ne misli na predaju, vidljivo je to iz poruka koje “bijeli” odašilju uoči utakmice.

- Možemo odigrati dobru utakmicu, ipak je to europska pozornica i mi ćemo nastojati u prvom redu u najboljem svjetlu predstaviti klub i odigrati najbolje što znamo. Bez obzira na to što nemamo šansi za prolazak, pokušat ćemo izvući maksimum, probati ostvariti pobjedu koja bi nam puno značila uoči preostalih utakmica u HNL-u - dodao je igrač Rijeke Goran Mujanović.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr