Četvrtak, 12.12.2013.


Mamić: Nije ugodno kad gubiš od momčadi od kojih si bolji...

Ne znam što je uzrok najgoroj sezoni u Europskoj ligi u povijesti. Da li su to promjene trenera, nedisciplina u igri, zapitao se Zoran Mamić nakon novog poraza.

Novi poraz, peti u šest utakmica dovoljan su razlog da se ovosezonska avantura u Europskoj ligi proglasi katastrofalnom. Novi i srećom, posljednji udarac nanio je Ludogorec slavljem protiv Dinama na Maksimiru 2-1.

Nakon utakmice trener Zoran Mamić bio je vidno razočaran.

- Ludogorec je bio bolji u više segmenata igre i zasluženo je pobijedio. Mi nismo ispunili ono što smo se dogovorili. Imali smo puno krivih dodavanja, dosta dobro smo izlazili, ali zadnji pas je bio jako loš - rekao je Mamić i dodao:

- Naravno da nije ugodno kad gubiš od Černomoreca ili Ludogoreca, klubova od kojih si objektivno bolji, ali mislim da ova momčad vrijedi mnogo više. Protiv Černomoreca nismo smjeli izgubiti obje utakmice, no realnost je da jesmo. Moramo puno toga promijeniti ako želimo izgledati bolje.

Mamić je ponovo promijenio golmana, a ovoga puta među stativama priliku je dobio Sandomierski umjesto Zelenike.

- Odlučili smo večeras promijeniti golmana jer je Zelenika imao malo problema u zadnje vrijeme. Čini mi se da Sandomierski kod oba gola nije mogao ništa, a kod onih nekoliko lopti koje je morao obraniti bio je siguran - rekao je Mamić te se osvrnuo na stresnu oko Joea Šimunića:

- Pričao sam s njim na treningu, rekao mi je da je dobro. Prema njegovom pristupu na treningu ne izgleda kao da ima problema zbog iščekivanja Fifine kazne.

Za kraj Zoki nije mogao dati odgovor na novi europski podbačaj.

- Ne znam što je uzrok najgoroj sezoni u Europskoj ligi u povijesti. Da li su to promjene trenera, nedisciplina u igri? Sve se skupi, sve se vrati.

Preuzeto sa 24sata.hr