Četvrtak, 19.12.2013.


Drogba: S Mourinhom bih otišao na kraj svijeta

Jedan od zanimljivijih parova osmine finala nogometne Lige prvaka je duel londonskog Chelseaja i turskog prvaka Galatasarayja...

Zanimljiva će ta dva ogleda biti zbog sjajnog nogometaša Didiera Drogbe koji je prije samo dvije sezone bio najzaslužniji čovjek što je Chelsea uzeo naslov pobjednika u Ligi prvaka, a danas je prvi napadač istanbulskog kluba.

Galatasaray - Chelsea: 3,75 3,30 1,96 (LIVE)


Odavno je već znano i čvrsto prijateljstvo koje spaja Drogbu i sadašnjeg trenera Chelseaja Josea Mourinha s kojim je Drogba radio niz godina u Chelseaju.

- Mourinho mi je pomogao da postanem jedan od najboljih napadača u Europi. Bio sam dobar i u Marseilleu, ali mi je Jose otvoreno rekao da moram doći u Englesku i Chelses želim li postati najbolji. Pitao me želim li biti kao Henry ili Van Nistelrooy i da će on od mene napraviti još boljeg napadača - rekao je Drogba i nastavio:

- Njegova pomoć u mojoj karijeri je bila ključna. On jako dobro zna napraviti prave pobjednike od inače odličnih nogometaša. Zato bi s tim čovjek otišao i na kraj svijeta.

Za kraj je Drogba dodao:

- Mourinho je drugačiji od ostalih trenera. On dođe u klub i kaže da je došao pobjeđivati. On toliko voli pobjeđivati da sve oko sebe uvjeri u to da takvi moramo biti iz utakmice u utakmicu.