Subota, 30.11.2013.


Tromsřv navijač izbačen s tribina zbog ruganja Villas-Boasu

Jedan je navijač norveškog Tromsřa podrugljivo pjevao Tottenhamovom menadžeru ''već ujutro ćeš dobiti otkaz'', zbog čega je na intervenciju portugalskog stručnjaka bio izbačen s tribina na ogledu Europa lige...

Iako je potrošio 110 milijuna funti na pojačanja minulog ljeta, Tottenhamov menadžer Andre Villas-Boas ne radi dobar posao u Premiershipu. U zadnja tri kola je osvojio samo jedan bod, momčad mu je u 12 utakmica zabila samo 9 golova i na ljestvici drži razočaravajuće 9. mjesto.

Sheriff - Tromso: 1,61 3,69 5,40 (LIVE)


Nakon ponižavajućeg poraza kod Manchester Cityja 6-0, sve su glasnije priče o otkazu koji visi Villas-Boasu kao mač nad glavom. Navodno se čeka još samo jedan njegov pogrešan korak i bit će bivši na White Hart Laneu.

''Spursi'' su u četvrtak gostovali kod norveškog Tromsřa u 5. kolu K skupine Europa lige. Reidar Stenersen, 29-godišnji frizer i navijač Tromsřa, koji u engleskoj navodno navija za Manchester United, ispričao je za jedne norveške novine zbog čega je morao napustiti tribine na poluvremenu utakmice.

- Već nakon pet minuta utakmice sam mu pjevao ''ujutro ćeš dobiti otkaz'', a on je gledao u mene. Kada sam na poluvremenu, dok je još bilo 0-0, ponovio istu pjesmu, uperio je prstom u mene i odjednom se stvorio zaštitar koji me izbacio. Znam da je Villas-Boas pod velikim pritiskom kada su ga pogodile moje riječi, iako sam ja samo jedan mali čovjek iz malog Tromsřa. Očito je malo razdražljiv – rekao je navijač.

Tromsřv šef sigurnosti je potvrdio kako je navijač bio izbačen nakon što se Villas-Boas požalio UEFA-inom izaslaniku. Navijaču je klub ponudio da drugo poluvrijeme odgleda na drugoj tribini, ali ovaj je to odbio i napustio stadion, te je nastavak odgledao u gradu na televiziji.

Za razliku od Premiershipa, Tottenhamu u Europa ligi ide dobro. Dobio je utakmicu u Norveškoj s 2-0 i predvodi ljestvicu s maksimalnih 15 bodova...