Srijeda, 06.11.2013.


Kek uoči Lyona: Hendikep je što igramo bez naše Armade

Mijenjat ću na dvije-tri pozicije. Igrat ćemo sigurno s tri napadača, Sharbinijem, Benkom i Kvržićem, a kao ofenzivni vezni bit će Alispahić, rekao je trener Rijeke.

Rijeka će u 4. kolu Europske lige u četvrtak na Kantridi ugostiti Lyon, a trener Matjaž Kek najavio je kako njegova momčad ide po tri boda.

- Cilj nam je jasan, a to su novi bodovi u Europi. Kakav god protivnik bio, ja vjerujem u svoje igrače. Najveći hendikep bit će nam što ćemo igrati bez jednog važnog igrača - rekao je Kek aludirajući na to da na zapadnoj tribini neće biti Armade zbog kazne Uefe.

Rijeka - Lyon: 2,73 3,15 2,45 (LIVE)


U posljednjem prvenstvenom kolu Rijeka je izgubila na gostovanju u Parku mladeži 0-1. Kek i dalje ima problema s ozljedama, ali je najavio promjene u momčadi.

- Mijenjat ću na dvije-tri pozicije. Igrat ćemo sigurno s tri napadača, Sharbinijem, Benkom i Kvržićem, a kao ofenzivni vezni bit će Alispahić - otkrio je Kek te se osvrnuo na Lyon.

- Imaju tešku sezonu. Ovo će im biti 20. utakmica, a njihov trener je istaknuo kako su umorni. Što bih ja onda trebao reći kad smo odigrali već 26 utakmica - zaključio je Kek.

Prva utakmica ova dva kluba prije dva tjedna završila je pobjedom 'lavova' 1-0, a zanimljivo je kako na Kantridi neće zaigrati strijelac jedinog gola s Gerlanda Grenier, ali ni još nekoliko standarnih igrača koje je Remy Garde odlučio poštedjeti.

Preuzeto sa 24sata.hr