Ponedjeljak, 13.01.2014.


Tassotti privremeni trener Milana, čeka se Seedorf

Iz talijanskog nogometnog velikana Milana su objavili da će nakon smjene Massimiliana Allegrija treniranje prve momčadi privremeno preuzeti dosadašnji pomoćni trener Mauro Tassotti...

Ostaje, međutim, otvoreno hoće li ''rossoneri'' čekati do kraja sezone na imenovanje novog stalnog trenera ili će se to dogoditi sljedećih dana. Naime, više je talijanskih medija posljednjih dana pisalo da je Milan sve dogovorio sa svojim bivšim igračem Clarenceom Seedorfom koji bi od ljeta trebao postati trener, a dotad bi nastavio igrati u brazilskom Botafogu.

Milan - Verona: 1,46 4,30 6,65 (LIVE)


Nagađalo se da se Nizozemac do lipnja ne može osloboditi ugovora s Botafogom, ali njegova je agentica to u ponedjeljak demantirala, čime je otvorila mogućnost da Seedorf odmah preuzme momčad sa San Sira.

- U Seedorfovom ugovor s Botafogom postoji klauzula koja mu omogućava da napusti klub u bilo kojem trenutku bez ikakvih penala, osim ako ne namjerava igrati za drugi klub. Također, želim naglasiti da je Clarence u Nizozemskoj i Brazilu stekao sve potrebne licence za bavljenje trenerskim poslom - rekla je Martin.

Dodajmo da talijanski mediji spominju i mogućnost da prvu momčad Milana privremeno preuzme trener juniora Pippo Inzaghi.