Četvrtak, 16.01.2014.


Luka Modrić u anketi Asa na trećem mjestu najboljih nogometaša u Španjolskoj!

Trenutno u anketi vodi Diego Costa sa 38,04 % glasova čitatelja, zatim Cristiano Ronaldo sa 33,29 % te Luka Modrić na trećem mjestu sa 9,52 %...

U Primeri je odigrano 19 kola, što će reći, točno polovica prvenstva. Stoga su u tiražnim španjolskim novinama Asu proveli anketu o najboljem igraču dosadašnjeg dijela prvenstva.

Betis - Real Madrid: 9,90 5,70 1,26 (LIVE)


Na izbor je ponuđeno devet nogometaša - konkretno: Cristiana Ronalda, Xabi Alonsa, Luku Modrića, Lea Messija, Neymara, Cesca Fabregasa, Diega Costu, Ardu Turana te Thibauta Courtoisa. Dakle, po tri nogometaša iz trenutno najbolje plasiranih ekipa na ljestvici - Barcelone, Atletico Madrida i Real Madrida.

Trenutno u anketi vodi Diego Costa sa 38,04 % glasova čitatelja, zatim Cristiano Ronaldo sa 33,29 % te Luka Modrić na trećem mjestu sa 9,52 %, dakle ispred Lea Messija i Neymara. Treba biti pošten i reći da su ovakve ankete prilično subjektivne, ali to nipošto ne umanjuje odlične igre Luke Modrića koji zasigurno ima svoje mjesto među najboljim nogometašima Primere Division.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr