Četvrtak, 16.01.2014.


Baldasar o kandidaturi za Euro: Neće me se Šuker lako riješiti!

- Pa, u Zagrebu nam 90 posto Zagrepčana daje podršku. Nezadovoljni su s tim. Ponuda Županije o kampu u Baškoj Vodi bila je izuzetna, ne može biti bolja.

Ne da se splitski gradonačelnik Ivo Baldasar u utrci s Hrvatskim nogometnim savezom oko kandidata za grada domaćina Eura 2020. godine. Baldasar je HNS-u, odnosno predsjedniku Davoru Šukeru uputio dopis, ali odgovora i nema. No, Šukerovo ignoriranje neće zaustaviti Baldasara.

- Ne dobijem li odgovor, nazvat ću Šukera. Očekujem odgovor, neće me se tako lako riješiti. Ako ne dođe, ako se ne uspijemo naći nastavit ću medijsku komunikaciju s njim. Griješi ako misli da će politika zatvaranja oči dovesti do toga da mi popustimo - rekao je Baldasar o kandidaturi Splita za Euro 2020. godine.

Posebna tema je kamp reprezentacije kojeg Šuker želi graditi usred Zagreba, na Sveticama.

- Pa, u Zagrebu nam 90 posto Zagrepčana daje podršku. Nezadovoljni su s tim. Ponuda Županije o kampu u Baškoj Vodi bila je izuzetna, ne može biti bolja. Ma, ima ponuda i iz Istre. Ne treba prejudicirati, ali na ponude iz Istre i Dalmacije HNS je trebao odgovoriti. Neću govoriti da su svi u HNS-u isti, riječ je o specifičnoj vrsti ljudi s kojima svi imamo problema. A to što se gradonačelnik Zagreba zalaže za gradnju u svom gradu je normalno. Bandić se bori za svoj grad, ali HNS je Hrvatski nogometni savez i na sve bi morao gledati drugačije - zaključio je Baldasar.

Preuzeto sa vecernji.hr