Četvrtak, 16.01.2014.


Mamić ponudio 60.000 kuna za Šimunićev dres na 'plavoj noći'

OSTAO BEZ NJEGA Mamićeva ponuda od 60.000 kn na 'plavoj noći' u Širokom nije bila dovoljna. Šimunićev dres prodan je za 64.000. Sve je bilo u humanitarne svrhe.

Nogometaši Dinama nakon pobjede protiv Širokog Brijega (1-0), otišli su u hotel Park gdje su s navijačima proslavili 'plavu noć'.

Prihod s utakmice protiv Širokog išao je u humanitarne svrhe i bit će uplaćen za nabavku prilagođenog vozila za prijevoz invalida i slabo pokretnih osoba.

I 'plava noć' imala je humanitarni karakter. Na večeri su se sakupljala sredstva za dvojicu dječaka koji odrastaju bez roditelja. Gost je bio i gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, koji se ponudio pokriti sve moguće minuse.

- Sve što večeras bude minus, samo knjižite na mene. Otišao sam odavde prije 40 godina, ali nikad nisam zaboravio Hercegovinu. Drago mi je što sam gledao utakmicu - rekao je Milan Bandić.

Na 'plavoj noći' bila je organizirana tombola i aukcija slika, dresova, trenirki...

Jerko Leko kupio je majicu Širokog Brijega za 4000 kuna dok je Zoran Mamić za 2000 kuna kupio umjetničku sliku.

Glavni dio aukcije bio je dres Josipa Šimunića za koji je Zoran Mamić ponudio čak 60.000 kuna. No dres je ipak za 64.000 kuna završio u Mostaru.

"Modri" su najavili kako će donirati dodatnih 20.000 kuna što je izazvalo ovacije.

- Svima nama ovdje želim puno ovakvih krasnih druženja, Dinamu dva trofeja u mjesecima ispred nas, a Širokom Brijegu barem jedan - rekao je predsjednik Dinama, Mirko Barišić, prenosi službena stranica kluba.

Preuzeto sa 24sata.hr