Srijeda, 15.01.2014.


Junak Perić: Čast mi je igrati za Dinamo, a kamoli zabiti gol

- Mislim da je bila dobra utakmica i da je naša pobjeda zaslužena. Naravno, usred priprema smo pa nije bilo lako igrati, ali dominirali smo veći dio utakmice.

Dinamo je jučer pobijedio Široki Brijeg sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Dino Perić. Mladom stoperu iz Osijeka to je bio i debi za zagrebačku momčad.

- Naravno da sam presretan zbog prvog pogotka za Dinamo, ne znam uopće kako bih to opisao. Ovo je bila prijateljska utakmica i rezultat možda nije bio u prvom planu, ali mladom igraču kao što sam ja je golema čast uopće biti u Dinamu, a kamoli igrati i zabiti gol za pobjedu. U svakom slučaju će mi ovaj pogodak i pohvala trenera biti odličan poticaj za nastavak rada, rekao je Perić, a prenosi GNK Dinamo.

I Domagoj Pavičić odigrao je prve minute za modre nakon povratka iz Lokomotive.

- Mislim da je bila dobra utakmica i da je naša pobjeda zaslužena. Naravno, usred priprema smo pa nije bilo lako igrati, ali dominirali smo veći dio utakmice i možemo biti zadovoljni izvedbom. Trema? Nisam imao neku klasičnu tremu, ali naravno da mi nije bilo svejedno na početku jer sam ipak igrao za moj Dinamo, ali sve je ubrzo sjelo na svoje mjesto.

Preuzeto sa vecernji.hr