Utorak, 14.01.2014.


Mamić: Gledatelji su mogli vidjeti jedan ozbiljan Dinamo

- Prvo bih htio reći da mi je jako drago što smo sudjelovali u ovoj akciji i što smo po tko zna koji puta u Hercegovini dočekani na najljepši mogući način.

Dinamo je danas pobijedio Široki Brijeg 1:0, a Zoranu Mamiću bila je to prva utakmica otkako je i službeno postao menadžer kluba. Mlađi Mamić bio je zadovoljan utakmicom.

- Drago mi je da smo dobili utakmicu i da su gledatelji, posebno u prvom dijelu, vidjeli jedan ozbiljan Dinamo. Isto tako bih želio istaknuti mlade igrače koji su bili zaista sjajni. U nastavku su veliki dobitak za nas bili mladi Brodić i Perić, a naravno da mi je drago što je sve prošlo bez ozljeda, rekao je Mamić, a prenosi GNK Dinamo.

Osvrnuo se i na tijek priprema.

- Tek je tjedan dana rada iza nas, a uglavnom se radilo na fizičkoj pripremi, dizanju kapaciteta i snazi. Zadovoljan sam kako su igrači radili, a jako je važno što nemamo nikakvih novih ozljeda. Općenito sam jako zadovoljan.

Za kraj je pohvalio atmosferu u Hercegovini gdje Dinamo odrađuje prvi dio priprema.

- Prvo bih htio reći da mi je jako drago što smo sudjelovali u ovoj akciji i što smo po tko zna koji puta u Hercegovini dočekani na najljepši mogući način. Hvala svima od srca.

Preuzeto sa vecernji.hr