Utorak, 14.01.2014.


Brbić leti na dogovor s Arapima: 'Vrijeme je da dobijemo dva milijuna eura za Sharbinija'

U sljedećih pet dana predsjednik Hajduka Marin Brbić naći će se s predstavnicima Al Ittihada na neutralnoj lokaciji kako bi pokušao riješiti dug koji taj klub prema Bijelima ima po osnovi transfera Anasa Sharbinija.

Posao između Hajduka i Al Ittihada sklopljen je krajem srpnja 2012. godine, međutim, do danas Hajduk još nije dobio novac od tog transfera koji je od glavnice 1,8 milijuna eura narastao na iznos od preko 2 milijuna eura. Fifa je u međuvremenu o tužbi Hajduka presudila u korist splitskog kluba, međutim, ni to nije pomoglo da se Hajduk naplati od Al Ittihada. Zbog toga će predsjednik Bijelih odletjeti u Katar ili London gdje će se naći s predstavnicima kluba iz Saudijske Arabije.

Na Poljudu stalno računaju kako će uprihoditi spomenuta dva milijuna eura i time riješiti nagomilane zaostale plaće, a situacija je svakim danom sve teža, pa tako i nogometašima koji su do sada bili u minusu do dvije plaće, a ovog tjedna za isplatu dolazi i treća plaća. Dobro je poznato da igrači mogu dobiti slobodne papire ukoliko klupsko dugovanje prijeđe 90 dana i zato Brbić na sve načine pokušava doći do novca kako bi igračima prije odlaska u Tursku namirio barem dio dugovanja.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr