Petak, 17.01.2014.


Marko Kuže: Nisam moj otac, ali cilj je da se navijači vrate

Želim poslušati sva stajališta i potom ćemo pokušati napraviti plan koji će riješiti problem navijača. To je moj san, a bio je to i san moga oca, rekao je novi Dinamov časnik za navijače.

Moj otac je htio da Zagrepčani žive za Dinamo i da je na Maksimiru atmosfera kao što je bila 2006. kad je on bio trener, rekao je Marko Kuže, sin pokojnog Dinamova trenera i miljenika BBB-a Josipa.

Marko je nedavno postao Dinamov časnik za navijače.

- Cilj je da ponovno imamo dobru atmosferu na stadionu - kratko je rekao Marko pa nastavio:

- Svjestan sam da to neće biti lako jer ja nisam moj otac, ali nadam se da ćemo to na kraju uspjeti.

Dinamovi navijači nisu baš oduševljeni ovom idejom, ali Marko se u skorašnje vrijeme planira sa njima sastati i vidjeti što žele.

- Poštujem različitost i slobodu govora. Želim poslušati sva stajališta i potom ćemo pokušati napraviti plan koji će riješiti problem navijača. To je moj san, a bio je to i san moga oca. Svjesni smo da se to ne može riješiti preko noći i da nas očekuje velik posao.

A veliku podršku navijača imali su Dinamovi 'klinci' na turniru u Njemačkoj.

- Mnogo je lakše igrati kada imaš podršku s tribina. Nama je očito mnogo pomogla jer su jedne njemačke novine u svom članku napisale da u 25 godina turnira nisu vidjeli momčad koja tako dobro igra - rekao je trener Dinamovih 'klinaca' Jozo Bandić.

Dinamovci sutra u 7.45 sa zagrebačkog Plesa lete u Njemačku na turnir nakon čega idu u Tursku gdje će odraditi drugi dio priprema.

Preuzeto sa 24sata.hr