Petak, 17.01.2014.


Luksuzni auto i apartman za Ćiru: 'Cijela Tuzla je ushićena'

Tuzla sprema iznenađenje za Ćiru Blaževića, koji bi danas trebao potpisati ugovor sa Slobodom. Predstavljanje će biti u kompleksu Panonska jezera...

Više od pet godina nisam bio na utakmici Slobode. Kod Ćire ću ići i na treninge, a ne samo na utakmice. On je najveća nogometna legenda ovih prostora, rekao je umirovljenik Izet Zohrović.

Ćiro Blažević danas će u Tuzli potpisati ugovor sa Slobodom. Bosanskog drugoligaša vodit će do kraja sezone. Grad soli sprema mu feštu za dobrodošlicu, a navijači Slobode, Fukare, i posebnu koreografiju.
- Pokazao je da je velik čovjek i mi Tuzlaci to ćemo znati cijeniti. Cijeli grad je ushićen zbog njegova dolaska. Jednostavno, Ćiru moraš voljeti - rekla je pekarica Samija Požegić.

Predstavljanje će biti u kompleksu Panonska jezera. To su slana umjetna jezera, ponos Tuzle.
- On je legenda, zaslužio je sve na najvišoj razini. Skroman je čovjek, nije puno tražio - rekao je predsjednik Slobode Azmir Husić.

Ćiro će stanovati u najboljem hotelu, u najluksuznijem apartmanu. Dobit će od kluba automobil, a ako želi, imat će i vozača. Husić će mu na raspolaganju biti 24 sata dnevno.
- Ćiri ne smije ništa nedostajati, nećemo štedjeti na njemu. Moramo biti dobri domaćini. To je obaveza svih nas - dodao je Husić.

Prvi trening s novom momčadi Ćiro će imati u subotu. Pripreme će imati u Kopru gdje će odigrati pripremnu utakmicu protiv Crvene zvezde petog veljače.
Otkad je Damir Mulaomerović preuzeo košarkaše Slobode, na utakmice u prosjeku dolazi čak 4000 ljudi. Nadaju se da će Ćiro svojom karizmom napuniti njihov stadion Tušanj.

Preuzeto sa 24sata.hr