Srijeda, 22.01.2014.


OBAVIJEST: Nogometni-magazin.com do daljnjeg pauzira s radom!

Ušli smo u dvanaestu godinu postojanja jedinog istinskog hrvatskog nogometnog Internet portala o nogometu. Godina 2014. ostat će upamćena po tome što je po prvi puta od pokretanja Nogometni magazin prisiljen na pauzu. Hoće li ona biti kraća, duža ili će se NM čak i ugasiti, ovisi naravno o novcu. Samo Vaše donacije, dragi naši čitatelji, mogu spasiti NM.

Svoje donacije možete uplatiti jednim od ova tri načina plaćanja (za sve upite molimo da nas kontaktirate na magazin@nogometni-magazin.com):
1.) Na Skrill račun vbm@vip.hr
2.) Na Paypal račun magazin@nogometni-magazin.com
3.) Na bankovni račun HR7223400091160125820 (Banka: PBZ, Rackoga 6, Zagreb, SWIFT: PBZGHR2X, Primatelj: Websport, Odakova 3, Zagreb)


Stanka NM-a dogodila se zbog financijskih problema koji su nastali jer smo teško oštećeni zbog neplaćanja od strane dugogodišnjih oglašivača. Nastala je velika financijska dubioza i da bi NM nastavio s radom potreban je iznos od oko 200.000 kuna za pokrivanje dugovanja. Vaše donacije ili sponzorstva ključ su za održavanje na životu najjače nogometne Internet stranice u regiji.

Nogometni magazin s Vama je od 7. ožujka 2002. godine, od kada svakodevno i ažurno donosi vijesti iz hrvatskog i svjetskog nogometa. Nakon više od 100.000 objavljenih isključivo nogometnih vijesti, čak 150 milijuna posjetitelja i oko milijardu otvorenih stranica, NM je došao blizu izdisaja. S obzirom na trenutačnu situaciju, velike su šanse da NM neće doživjeti svoj 12. rođendan.

Bila bi šteta kada bi se portal definitivno morao ugasiti uoči početka Svjetskog prvenstva u Brazilu, no to je vrlo izgledna mogućnost. Zato svaka vaša kuna, marka, euro, dolar… može biti presudna. Pomozite da NM preživi, da i dalje bude u mogućnosti objektivno i profesionalno prenositi nogometne vijesti. Za cijelu regiju bio bi veliki udarac kada bi ostala bez jedinog portala koji se bavi samo najpopularnijim sportom. Nažalost, Nogometni magazin jedini u Hrvatskoj i šire isključivo obrađuje nogometne teme, s posljednjim dnevnim prosjekom od 50 nogometnih vijesti, kojih je u boljim danima bilo i do 100. Nitko se u regiji ni izbliza ne može približiti toj brojci. Definitivnim gašenjem portala svi zajedno bismo ostali uskraćeni za ono što nam je mnogima i doručak i večera. Bez Nogometnog magazina uživanje u nogometu definitivno bi palo na nižu razinu.

Neće biti kraj svijeta, ali bi mogao biti kraj Nogometnog magazina. Uz Vašu pomoć to se ne mora dogoditi.