Subota, 18.01.2014.


Reja zove Pašalića u Lazio: Hajduk već odbio prvu ponudu od 1,5 milijuna eura?

Talijani navode kako je prethodna Lazijeva ponuda od 1,5 milijuna eura bila odbijena, no i kako su Rimljani odlučili podebljati, možda i udvostručiti ponudu na 2,5 do 3 milijuna eura.

Mario Pašalić mogao bi do kraja siječnja postati igrač Lazija, te ostati na posudbi u Hajduku do kraja sezone. Talijanski portal Tuttomercatoweb piše kako je rimski klub, čiji je trener nedavno drugi put postao Edoardo Reja, odlučio poslati "bijelima" ponudu za talentiranog veznjaka, koji će u veljači navršiti 19 godina.

Talijani navode kako je prethodna Lazijeva ponuda od 1,5 milijuna eura bila odbijena, no i kako su Rimljani odlučili podebljati, možda i udvostručiti ponudu na 2,5 do 3 milijuna eura, s tim da bi mladog igrača ostavili na posudbi u Hajduku do ljeta.

Navodno im je upravo to adut pred drugim klubovima koji prate Pašalića, od kojih se najviše spominjao njemački Eintracht.

Podsjetimo, Lazijev trener Reja je 2009. godine bio trener Hajduka i dobro je upoznat s prilikama na Poljudu. Pašalić je prošloga ljeta odbio otići u Cataniju, u međuvremenu mu je narasla cijena, Lazio je svakako zvučnije ime, a spomenuti novac Hajduku je itekako potreban.

Sve su to razlozi koji govore u korist transfera, vidjet ćemo kako će se ta priča dalje razvijati.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr