Subota, 18.01.2014.


Sammir odlazi! "Od ljeta igram za Getafe!"

Dinamov nestašni sin Sammir, koji je krajem prošle godine izbačen iz prve ekipe, nastavit će karijeru u Getafeu! Sammir je vijest potvrdio putem svoje službene Facebook stranice.

"Dragi prijatelji vas prve želim obavijestiti da sam postao novi igrač madridskog Getafea i od ljeta ću svoju karijeru nastaviti u Španjolskoj.

Nakon sedam godina u Dinamu došlo je do zasićenja i rastanak je bio moja želja. Rastanak nisam zamišljao na ovakav način no izgleda da je jedino tako bio moguć. Hvala Upravi GNK Dinama koja mi je dala dva mjeseca da pronađem novi klub, ali eto bilo je potrebno puno manje.

Sedam godina sam u Dinamo, tu sam proveo najbolje igračke godine i osvojio sve što jedan nogometaš može osvojiti u Hrvatskoj. Postao sam igrač Dinama s najviše nastupa u europskim nastupima, treći strijelac u povijesti europskih nastupa kluba, drugi najtrofejniji igrač kluba s osvojenih više naslova prvaka Hrvatske od Hajduka. Sad želim iskusiti nove izazove u karijeri i dokazati se u jačoj ligi. Dinamo će zauvijek ostati moj klub, a Hrvatska moja druga domovima u koju ću se uvijek rado vraćati i ako Bog da nastupati u reprezentativnom dresu.

Hvala svima koji ste bili uz mene sve ove godine, ne samo u onim lijepim trenucima nego i u teškim kada su mi mnogi okretali leđa", napisao je Sammir.

Preuzeto s Index.hr