Ponedjeljak, 20.01.2014.


Sammir: Jedva čekam zaigrati protiv Luke Modrića u Primeri

Interes Getafea nije neka novost, dulje su me pratili i znaju jako puno o meni, javio nam se iz Brazila sretni Sammir. Nakon sedam godina napušta zagrebački Dinamo.

Na kraju je ispalo da su me iz Dinama otjerali u Španjolsku. Uh, da su me barem tako ranije otjerali, smije se presretni Sammir.

Nakon sedam godina na ljeto će napustiti zagrebački Dinamo i preseliti se u Getafe, klub iz predgrađa Madrida.

- Španjolska liga je veliki izazov. Nakon hrvatske lige, gdje su stadioni poluprazni, igrat ću na Santiago Bernabeu i Camp Nou pred stotinjak tisuća. To je sjajan osjećaj. Veselim se što ću igrati protiv Luke Modrića. Uz Modrića sam u Dinamu učio igrati nogomet, bio je veliki gušt dijeliti s njim svlačionicu, a sad ćemo biti na suprotnim stranama - rekao je Sammir, po kojeg su čelnici Getafe došli u Brazil. Sve su dogovorili za pet minuta.

- Predočili su mi ambicije kluba, ulogu koju su mi namijenili i odmah sam im stisnuo ruku. Bit će gušt istrčati protiv Messija i Neymara. To me veseli.

U Getafeu će imati jedan od najboljih ugovora u klubu.

- Možda dobijem i broj 10. Sad ga ima Gavillan, ali mislim da će na ljeto otići pa će desetka biti slobodna.

U Zagreb se vraća krajem siječnja pa nastavlja s planom i programom priprema.

- Već učim španjolski, znam nešto, dovoljno za početak. Ne znam još hoće li sa mnom odmah krenuti Yasmin i Noah. Ma, glavno da sam pronašao klub u ligi petice.

Preuzeto sa 24sata.hr