Utorak, 21.01.2014.


Rosell: Transfer Neymara je čist

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell odbacio je optužbe da je klub za brazilskog nogometaša Neymara platio 96 milijuna eura...

Tijekom ljetnih dana taj je posao prikazan u vrijednosti od 57 milijuna eura, no El Mundo Deportivo u ponedjeljak piše da takvo što ne odgovara istini, već da imaju potvrdu kako na ugovoru piše cifra od 96 milijuna eura.

El Mundo Deportivo navodi da je predsjednik Barcelone Sandro Rosell skrivao pravu istinu od javnosti kada je Neymarov ugovor u pitanju. Inače, potpisani ugovor se trenutačno nalazi na španjolskom Vrhovnom sudu, te je pokrenut slučaj oko svega, odnosno, u tijeku je dokazivanje je li potpisani ugovor važeći ili nevažeći.

Također, milijuni koji su isplaćeni Neymarovom bivšem klubu Santosu, njegovoj obitelji i njemu se ne podudaraju s ukupnim iznosom, pa se ujedno otvara pitanje o nestalim milijunima za koje se ne zna koliko ih je i gdje su nestali. Rosell je u razgovoru za katalonsku televiziju pokušao objasniti situaciju:

- Dovođenje Neymara nas je koštalo 57.1 milijun eura. Ni centa više. Više od toga trenutno ne mogu objasniti. Ne smijemo trenutno. Volio bih vam sve reći, ali o Neymarovom ugovoru mogu pričati samo pred sucem. No uvjeravam vas da je sve čisto – rekao je Rosell.