Utorak, 21.01.2014.


Zdravko Mamić htio prekinuti utakmicu, Zoran poludio na Fernandesa, igrači se potukli...

Sudac utakmice je zabunom isključio Antolića, a onda ga na intervenciju Mamića vratio na travnjak.

'Ludilo' utakmica u Beleku! Što se sve nije događalo na ogledu Modrih i švicarskog prvoligaša. Bilo je događaja za nekoliko utakmica. Postignuto je šest pogodaka, Modri su inkasirali 'suzy quatro', zadnju ložu ozlijedio je Taravel, Dinamovo pojačanje, trener Zoran Mamić izgubio je živce zbog nonšalantne igre Fernandesa te ga je povukao na klupu nakon što je u igri proveo samo 19 minuta igre u drugom poluvremenu, došlo je do tučnjave između Dinamovaca i Švicaraca, isključeni su Šimunić i Chikhaui!

- Povukao sam Fernandesa na klupu jer je bio totalno van utakmice. Nije došao na utakmicu! Morat ću s njime ozbiljno porazgovarati. Ali ne samo s njime, ima još kandidata za razgovor.

Dinamo je odlučio otkupiti ugovor Fernandesa od Bayera iz Leverkusena, ali ako će Čileanac izgledati kao danas, onda je ta infromacija pod velikim upitnikom.

A kako je došlo do tučnjave u 66. minuti? Brodić je prekršajem zaustavio Tunižanina Chikhauija, uz njega je pao i Lima, a Tunižanin je Portugalca udario nogom dok je ležao na travnjaku. U tom trenutku nastaje opći metež, na teren su utrčali svi članovi stručnog stožera obiju momčadi i pričuvni igrači, palo je i nekoliko dobrih udaraca. Ipak se sve brzo smirilo, a najžešći Šimunić i Chikhaui bili su isključeni s pravom zamjene. Sudac je zabunom isključio i Antolića, što je bio znak izvršnom predsjedniku Zdravku Mamiću koji je također utrčao na teren i kazao.

- Nećemo nastaviti utakmicu!

Sudac je onda vratio Antolića i do kraja je sve prošlo u mirnom tonu.

Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr