Utorak, 21.01.2014.


Dinamo izgubio 4-2 od Züricha, Šimunić je dobio crveni karton

Nogometaši Dinama na prvoj su pripremnoj utakmici u turskoj Antalyiji izgubili 4-2 od švicarskog Züricha. Dva je gola za momčad hrvatskog prvaka zabio Duje Čop.

Nakon priprema u Hercegovini i turnira u Düsseldorfu, nogometaši Dinama sinoć su stigli u svoju tursku bazu u Antalyji. Već danas 'modri' su igrali prvu pripremnu utakmicu u Turskoj protiv Züricha. Švicarci su pobijedili 4-2.

Švicarci su bolje otvorili utakmicu te su do vodstva od dva gola razlike došli u razmaku dvije minute. U 21. minuti Chiumento je zabio prvi gol, a u 23. minuti povisio je Gavranović.

U nastavku Dinamo nije ništa bolje nastavio te je Zürich povisio na 3-0 golom Henriquea. Zagrebačka momčad je smanjila golovima Duje Čopa u 61. i 67. minuti.

Slabiji dan zaokružila je i ozljeda Jeremyja Taravela, koji je izašao iz igre u 26. minuti, a zamijenio ga je Šimunić koji je kasnije pak dobio crveni karton. Chikhaoui je na podu udario Limu nakon čega je počelo naguravanje, a sudac je u svlačionicu poslao kapetana Dinama i Chikhaouija. Do kraja utakmice Zürich je zabio još jedan gol za konačnih 4-2.

Dinamo je počeo u sastavu: Sandomierski - Pinto, Taravel, Addy, Lima - Ademi, Pavičić, Halilović - Soudani, Rukavina, Beqiraj

Dinamo u drugom poluvremenu: Sandomierski - Pinto, Šimunić, Addy, Lima - Pamić, Antolić, Brodić - Fernandes, Murić, Čop

Preuzeto sa 24sata.hr