Srijeda, 22.01.2014.


Lakić: Kako ću se osjećati nego razočarano

Frankfurter Rundschau u srijedu donosi tekst o 30-godišnjem hrvatskom nogometašu Srđanu Lakiću, inače napadaču Eintrachta iz Frankfurta...

Premda je imao velike ambicije prije sezone, u prvom se dijelu Lakić i nije previše naigrao u klubu koji se nalazi tek na petnaestom mjestu bundesligaške ljestvice. Odigrao je Lakić tek osam prvenstvenih utakmice, te niti jednom nije bio strijelac.

- Na pripremama sam se osjećao sjajno. Bio sam prepun entuzijazma i snage na startu sezone. Mislio sam da ću stvarno biti pravi, a onda je uslijedilo prizemljene - priča Lakić, te nastavlja:

- Kako ću se osjećati nego li potpuno razočarano. Sportaš sam i naravno da mi je želja igrati i pokazati ono što znam. U prvom dijelu sezone sam imao malo prilike za to, ali i dalje se nadam najboljem u Eintrachtu. Ne mogu ništa drugo nego trenirati i čekati bolje dane. Isto tako, u nogometu se mnogo toga dogodi preko noći. Tko zna kakav će smjer imati moja karijera dalje - dodao je Lakić koji se i dalje nada da će trener Armin Veh početi vjerovati u njega.