Nedjelja, 19.01.2014.


Pitaju iz Hajduka: Je li istina da u avionu za Tursku voda nije mukte?!

Hajduk i Split se dobro drže zajedno, makar se to ne bi reklo na prvi pogled. Jedno je rivalstvo i predigra velikom derbiju Svetoga Duje što se ima igrati 8. veljače u ime bespoštedne borbe za izlazak na europsku scenu, a drugo su zajedničke brige i kruh naš svagdašnji...

Pa je u tijeku komunikacija između Poljuda i tabora crvenih u Antalyji/Beleku u hotelu Papillon Zeugma s naglaskom na priče "kako vam je to bilo putovati cijeli dan, kako ste uopće izdržali, jer i nas isto čeka u ponedjeljak".

Pa kakvo je vrijeme (sunčano, toplo), je li Antalya uvijek na istom mjestu i je li moguće da u avionu kompanija Pegasus ne daje ni čašu vode – mukte?! A to je važna informacija, da se putnici na zalete, kad ih stjuardesa ponudi pićem. Jer, džepovi nisu baš puni...

Doduše, komunikacija crvenih koji su sletjeli na planet Turska i bijelih koji još nisu uzletjeli s lansirne rampe Poljud obavlja se "ilegalnim" kanalima, odnosno na privatnoj razini međusobnog prijateljstva.

Nije to bilateralni razgovor dvojice predsjednika ili članova uprave, makar ni toga ubuduće ne bi trebalo nedostajati... Ipak su susjedi, kako u Splitu, tako i u Turskoj.

Preuzeto sa slobodnadalmacija.hr