Nedjelja, 19.01.2014.


De Bruyne uzvratio Mourinhu

Novopečeni nogometaš Wolfsburga Kevin de Bruyne (22) uzvratio je Chelseajevom menadžeru Joseu Mourinhu na njegovim kritičkim komentarima u medijima...

Ljubav između De Bruynea i Mourinha pukla je još na početku sezone. Belgijski je veznjak započeo obje premierligaške utakmice na početku sezone, protiv Hulla i Manchester Uniteda, nakon čega su njegovi nastupi bili ograničeni samo na kup-natjecanja.

Chelsea - Manchester United: 1,65 3,65 5,25 (LIVE)


Povrh svega Mourinho s njim nije osobno razgovarao, ali ga je javno kritizirao zbog igre u Liga kupu protiv Swindona, te manjku zalaganja na treninzima. Stoga je uslijedio siječanjski transfer u Wolfsburg.

- Na ljeto me Mourinho uvjerio da ostanem, iako sam imao lijepu ponudu Borussije Dortmund na stolu. Također sam razgovarao s Atletico Madridom. Bila je to dobra opcija, ali nisam bio siguran da ću igrati ondje. Nisam napustio Chelsea zato jer moram ići na Svjetsko prvenstvo, pa ono bi moglo biti gotovo nakon tri utakmice, nego zato što je nestala radost – rekao je De Bruyne za Het Laatste Nieuws.

- Moja predsezona bila je dobra, moja prva utakmica također. Ne znam zašto sam izgubio mjesto nakon utakmice protiv Manchester Uniteda. Nikad nisam pitao Mourinha. On mi nikad nije rekao: "Kevine, ne treniraš dobro".

- Šteta što je na press-konferenciji rekao da ne treniram dobro. To nisam ja. Ja sam igrač koji uvijek daje 100% na treningu. Takve su izjave stvorile pogrešnu sliku o meni.