Nedjelja, 19.01.2014.


Dino Perić iz Dinama u Lokomotivu

Dok je veći dio prve momčadi Dinama sudjelovao na istaknutom turniru Stadtwerke Düsseldorf Wintercup u Njemačkoj gdje je modri klub osvojio treće mjesto, dio igrača ostao je tijekom vikenda u Zagrebu te odradio uobičajene treninge.

Nakon radne subote i nedjelje devetorica prvotimaca Dinama u ponedjeljak ujutro krenut će iz zračne luke Zagreb prema Istanbulu gdje će se naći s dijelom momčadi koja će doputovati iz Njemačke. Svi zajedno nastavit će zatim put prema turskoj Antalyji gdje ih čekaju dvotjedne pripreme za nastavak sezone.

U ponedjeljak ujutro iz Zagreba će put Turske krenuti vratar Kristijan Jajalo, igrači Lee Addy, Jozo Šimunović, Marcelo Brozović, Arijan Ademi, Said Husejinović, Josip Pivarić, Robert Murić te juniori Luka Capan i Petar Mamić.

Trener Zoran Mamić i ostali članovi stručnog stožera na pripremama u Turskoj na raspolaganju će imati ukupno 24 igrača i tri vratara.

Dino Perić sezonu će nastaviti na posudbi u Lokomotivi gdje će se pokušati izboriti za minutažu. Mladi stoper pokazao je odlične igre na pripremnim utakmicama, ali u njegovim godinama je najbitnije igrati, a do mjesta na terenu će znatno teže u redovima prvaka; barem zasada.

Preuzeto sa gnkdinamo.hr