Nedjelja, 19.01.2014.


Slaven Bilić: Split odličan, svidio mi se Belle

Trener Bešiktaša Slaven Bilić je nakon remija sa Splitom (2:2) rekao:

- Split je odlična momčad, upozoravao sam na to svoje igrače prije utakmice. Mi jesmo kvalitetniji, ali ne toliko da olako možemu ući u utakmicu jer se tada gubi razlika. Mogli smo otići na 2:0, ali dogodio se preokret. Split je puno bolji bio u zadnjih pola sata nego u prvih 60 minuta – kazao je Bilić, da bi na pitanje tko mu se posebno svidio odgovorio:

- Belle je dobar, živ, ja volim takve igrače. Takvi nama fale. Pohvalio sam Kouassija nakon utakmice u Splitu, a sada za Bellea mogu reći da je tip igrača koji prave razliku, maltretiraju beka. No, nije samo on, ima tu još pravih igrača, a tu su i moji reprezentativci, Dujmović i Mate Bilić, s kojim sam zajedno igrao još u Hajduku protiv Dunaferra.

Bilić je zaključio:

- Izjednačili smo golom Demirgija, koji je 95. godište, bio je i u Barceloni, pa se vratio. S druge strane, Split ima glavu, rep, dobrog trenera i momčad je to za svaku pohvalu. Nije ovo naše mjerilo, teško je odgovarati na pitanja koji bi oni bili u turskoj ligi jer ne znam može li Split u kontinuitetu držati tako visoku razinu igre.

Preuzeto sa Dalmacija news.com