Subota, 20.04.2013.


Bilić: Trebali smo pobijediti. Stvorili smo pet čistih prilika za gol

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nije bio zadovoljan rezultatom utakmice 25. kola prve ruske nogometne lige, u kojoj je njegov Lokomotiv remizirao kod Kubana bez golova...

Podsjetimo, ni u šestoj utakmici proljetnog dijela ruskog prvenstva nogometaši Lokomotiva nisu uspjeli doći do pobjede, te su osvojili tek treći bod iz šest utakmica.

- Trebali smo pobijediti. Zavrijedili smo igrom zabiti barem jedan, ako ne i dva, tri pogotka. Stvorili smo pet stopostotnih šansi, ali nismo uspjeli zabiti. Zašto nismo zabili? Nismo. To je tako... - rekao je iziritirani Bilić nakon utakmice.

- Jesam li zadovoljan rezultatom? Morate shvatiti da je gostovanje u Krasnodaru uvijek teško. Kuban je dobra momčad, ali ovdje smo došli po tri boda – zaključio je bivši šef "vatrenih".

Spomenimo i da su navijači Lokomotiva priredili mali "šou" u poluvremenu utakmice, kada su razvili veliki transparent, koji im je domaćin najprije zabranio pa dozvolio unijeti na stadion, na kojem je pisalo "No Women, No Cry". Poruka je bila upućena predsjednici moskovskog kluba Olgi Smorodskajoj, koja je postala nepoželjna među navijačima.