Srijeda, 15.05.2013.


Bilić bi mogao dobiti otkaz u Lokomotivu, ali i odmah preseliti u Dnjipro!

Kandidatura Slavena Bilića za klupu Dnjipra, u kojem bi bio trener našim reprezentativcima Nikoli Kaliniću i Ivana Strinića, tako je u Dnjipropetrovsku opet aktualna.

Andrij Stecenko, predsjednik Dnjipra, najavljivao je dolazak Slavena Bilića u Dnjipropetrovsk još dok je bio hrvatski izbornik: "Rezultati su loši, nešto ćemo morati promijeniti. Jedan od kandidata za klupu Dnjipra je i Slaven Bilić."

Tada se nije dogodilo, "jača" je bila kandidatura trenera Juandea Ramosa koji je u Dnjipru od 2010., ali proteklih sezona španjolski trener nije podignuo ni jedan ukrajinski trofej, najviše se s Dnjiprom popeo do četvrtog mjesta i polufinala Kupa Ukrajine.

Ove sezone, Dnjipro je već nekoliko kola prije kraja prvenstva ispao iz utrke za Ligu prvaka i nezadovoljstvo u upravi kluba je proključalo.

Istodobno u Moskvi, piše Sovjetski sport, Slaven Bilić zapečatio je neuspješnu sezonu, bit će prisiljen otići iz Lokomotiva, i predsjednik Stecenko bacio je pogled prema Rusiji i hrvatskom treneru. Kandidatura Slavena Bilića za klupu Dnjipra, u kojem bi bio trener našim reprezentativcima Nikoli Kaliniću i Ivana Strinića, tako je u Dnjipropetrovsku opet aktualna. Inače, Dnjipro je nakon 28. kola četvrti sa 53 boda. Prvak je već, naravno, Srnin i Eduardov Šahtar.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr