Ponedjeljak, 13.05.2013.


Dopredsjednik Santosa u Madridu prodavao Neymara, ali kome?

Dopredsjednik brazilskog nogometnog kluba Santosa, Odilio Rodriguez, bio je u posjeti španjolskoj prijestolnici Madridu proteklih nekoliko dana gdje je, nagađa se, pregovarao o prodaji Neymara...

Prema tvrdnjama iz brazilskog kluba Rodriguez je posjetio Madrid kako bi proslavio svoj rođendan u velikom stilu. Svi drugi izvori pak tvrde da je Rodriguez iskoristio priliku da se u jednom gradu sastane s dva najveća lovca na njegovog najbolje igrača u Santosu - Neymara.

Dopredsjednik brazilskog kluba se navodno u petak ili subotu sastao s čelnicima Reala, dok se s ljudima iz Barcelone susreo u nedjelju, na dan kada je katalonski div gostovao kod madridskog Atletica.

Iako je Neymar rekao da će ispoštovati svoj ugovor u Santosu koji traje do ljeta 2014. godine, Rodriguez je priznao da bi Brazilac mogao napustiti klub već i ove godine, ukoliko se pojavi ponuda u visini od 70 milijuna eura i više.

Čini se da će licitacija između Real Madrida i Barcelone biti žestoka, a samim time bi i konačna kupoprodajna cijena mladog 21-godišnjeg Neymara mogla biti vrtoglava.