Četvrtak, 16.05.2013.


VIDEO: Maradona bacao kamenje na novinare

Slavni i kontroverzni Diego Maradona pobrinuo se da se njegov povratak u Argentinu pretvori u obračun s novinarima i fotografima, koji su ga pratili. Nije birao sredstva.

Trebao je to biti miran povratak u rodnu Argentinu za koju je Diego Maradona krenuo kako bi konačno vidio novorođenog sina, kojeg ima s bivšom djevojkom, no po slijetanju iz Dubaija njegov dolazak pretvorio se u kaos u Buenos Airesu.'Mali zeleni' našao se u problemima već na aerodromu kad njegova djevojka Rocio Oliva nije dobila dopuštenje da prođe kroz stražnja vrata. To je značilo da je Maradona morao proći kroz glavni ulaz na kojem ga je dočekala masa novinara i fotografa zbog čega su njegovi zaštitari postali agresivni prema okupljenima.

No pravi šou krenuo je na putu od aerodroma do njegove kuće kad je pobješnjeli Maradona u jednom trenutku izašao iz auta te se odlučio obračunati s novinarima i fotografima, koji su ga pratili na cesti. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji nogometaš u povijesti, počeo je bacati kamenje na novinare, a jednog je fotografa udario u nogu.

Preuzeto sa 24sata.hr