Petak, 10.05.2013.


Ibričić: Uz Božju pomoć uskoro se vraćam u Hajduk

Nekadašnji Hajdukov kapetan Senijad Ibričić i iz turske je lige potvrdio da je Splitom i Hajdukom 'inficiran'- doživotno.

Novinari BiH televizije NTV 101 nedavno su bili u posjetu Senijadu Ibričiću koji nastupa za istanbulski klub Kasimpasu. Popularni Ibro se nakon epizode u Gaziantepsporu dobro snašao u novom klubu i vrlo brzo postao miljenik navijača.
U opsežnoj reportaži Ibričić nije zaboravio spomenuti Split i Hajduka u kojem je kako sam kaže proveo najljepše nogometne dane. Izrazio je pri tom nadu da će karijeru okončati upravo na Poljudu (od 37. minute videa).- Stvarno bih volio ako se uspijemo svi dogovoriti, odnosno Lokomotiva (Ibričić je još uvijek njihov igrač) i ja da ostanem tu, a onda da odem direktno u Hajduk i da tamo završim karijeru. Uvijek kada mogu ja to spominjem, jer ja sam u Hajduku i Splitu doživio svoje najljepše dane u karijeri, Hajduk mi je dao sve u karijeri, svi kažu da u životu navijaš za samo jedan klub, vjerujte iskreno za mene je to Hajduk. Volim taj klub, grad Split isto i rekao sam ako Bog da karijeru ću sigurno završiti tamo - između ostalog je kazao Ibričić.

Preuzeto sa Dalmacija News.com