Utorak, 07.05.2013.


Stotine buketa, fotki i poruka ispred trening kampa AIK-a...

Navijači AIK-a napravili su pravi memorijalni centar ispred trening kampa. Na vjetru se vijori hrvatska zastava, a na travi su stotine buketa, poruka i šalova za Turinu...

Navijači AIK-a u ponedjeljak oprostili su se od Ivana Turine na velikom derbiju protiv Göteborga (3-1). Čak 25,000 navijača došlo je odati počast bivšem Dinamovom golmanu koji je iznenada preminuo od zatajenja srca.

"Ivan Turina - zauvijek heroj među nama", pisalo je na golemom transparentu ispod fotografije nasmiješenog hrvatskog golmana.

Čitatelj 24sata poslao nam je nevjerojatne fotografije ispred trening kampa AIK-a. Stotine buketa cvijeća, šalova, fotografija i poruka stoji na travi ispred kampa, a na koplju u sredini na vjetru se vijori hrvatska zastava.

AIK-ovi igrači potreseni su smrću bivšeg suigrača. Žele doći i na sprovod. A AIK i Dinamo sljedećeg će ponedjeljak odigrati prijateljsku utakmicu u čast Ivanu Turini. Susret će biti odigran na Friend Areni koja prima 50,000 navijača, a sav prihod od ulaznica s te utakmice ići će Turininoj obitelji.

Preuzeto sa 24sata.hr