Subota, 13.04.2013.


Bilić: Zenit je zasluženo slavio

Niti nakon pet kola proljetnog dijela sezone u ruskom nogometnom prvenstvu Lokomotiv Slavena Bilića ne zna za pobjedu, a pritom su osvojena tek dva boda...

Deveti ovosezonski poraz moskovski je sastav pretrpio s minimalnih 1-0 na domaćem travnjaku protiv aktualnog prvaka Zenita iz St. Peterburga.

- Zenit je zasluženo pobijedio jer je bio bolji od nas na travnjaku. Bili su bolji taman toliko koliko je trebalo za pobjedu. Utakmica je bila izjednačena, a na početku smo imali dobru priliku. Ali kada imate toliko pogrešaka u distribuciji lopte, teško je očekivati pobjedu – rekao je Bilić.

U današnjoj je utakmici Lokomotiv zaigrao s dvije špice, a Bilić je na press-konferenciji nakon susreta upitan da li mu se takva taktika isplatila.

- Konstantno mijenjamo obrazac. Ponekad igramo s jednim napadačem, ponekad s dva. Danas smo igrali s dvojicom, a momčad je bila opasnija u napadu. Imali smo općenito gledano napadačku postavu, ali nismo uspjeli zabiti, pa očito nije uspjelo – dodao je trener tek desetoplasirane momčadi ruskog prvenstva.