Petak, 24.05.2013.


Ćorluka željan ambicioznije sredine, Zenit ga je spreman platiti čak 10 milijuna eura!

Prvenstvo Rusije počet će rano (sredina srpnja) i zato se u iduća dva tjedna očekuje rasplet Ćorlukinog statusa, odnosno hoće li ostati u Lokomotivu ili će otići.

Ponajbolji hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka prvi je pick za obranu Zenita u idućem prijelaznom roku! Nakon što je Lokomotiv u proljetnom dijelu prvenstva pogoršao učinak i nije uspio ostvariti europsku vizu, čini se da se Ćorluka zaželio ambicioznije sredine.

Naime, Uprava moskovskog kluba još nije odlučila u kojem će se pravcu nastaviti politika Lokomotiva. Ključna se dvojba dotiče predsjednice Olge Smorodskaje, a posljedično će na dnevnom redu biti i status hrvatskog stručnog stožera na čelu sa Slavenom Bilićem. Kad se razbistre klupske kadrovske dileme tada će se moći nazrijeti što Lokomotiv kani u prijelaznom roku. Ćorluka osjeća da se Lokomotivu nazire još jedna prosječna sezona.

Stoper Vatrenih svakako bi htio u klub koji se bori za vrhove. Kako mu se, barem zasad, ne naziru ozbiljne ponude iz zapadnoeuropskih liga i toplijih krajeva, ozbiljno rastu šanse Zenita da ga doveo u St. Petersburg. Vodstvo tog bogatog kluba je uporno i za Ćorlukin su transfer spremni Lokomotivu uplatiti 8-10 milijuna eura, a igraču podebljati plaću koja je ionako već sada visoka za stopera (oko 2,5 milijuna eura plus premije).

Prvenstvo Rusije počet će rano (sredina srpnja) i zato se u iduća dva tjedna očekuje rasplet Ćorlukinog statusa, odnosno hoće li ostati u Lokomotivu ili će naslijediti Ivicu Križanca u bogatom Zenitu.

Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr