Utorak, 28.05.2013.


Slaven Bilić objavio je igračima da odlazi s klupe Lokomotiva?

Slaven Bilić okupio je igrače i rekao im da odlazi, pišu ruski mediji pozivajući se na izvor blizak Lokomotivu. No igrači ruskog kluba te su napise vrlo brzo demantirali...

Ruski mediji pozivaju se na izvor iz kluba i tvrde kako je trener Lokomotiva, Slaven Bilić, nakon posljednje utakmice u prvenstvu okupio sve igrače i obavijestio ih da će sljedeće sezone dobiti novog trenera.

- Trener nam je samo rekao da ne zna kakva je situacija. Nije spominjao odlazak - rekao je veznjak Lokomotiva Dmitri Tarasov i demantirao te napise.

U četvrtak je "dan d" za Slavena. Hrvatski trener ima sastanak sa šeficom kluba, Olgom Smorodskajom, nakon kojeg bi mogao pakirati kofere. Lokomotiv je završio deveti u ruskom prvenstvu. To je najlošiji rezultat u povijesti kluba od raspada SSSR-a.

Bilić bi vjerojatno odavno dobio otkaz da u ugovoru nema klauzulu prema kojoj mu u tom slučaju klub mora isplatiti šest milijuna eura.

No kako pišu Rusi, predsjednica kluba mogla bi ponuditi Biliću da prizna krivnju za loše rezultate, a zauzvrat bi dobio dio otpremnine.

Preuzeto sa 24sata.hr