Utorak, 28.05.2013.


Neymar odradio polovicu transfera - potpisao napuštanje Santosa

U noći s ponedjeljka na utorak brazilska nogometna zvijezda Neymar realizirala je polovicu svog transfera u redove katalonskog nogometnog diva Barcelone...

Neymar (21) je u prostorijama brazilskog kluba Santosa potpisao ugovor kojim potvrđuje prelazak u redove aktualnog prvaka Španjolske. Vijest je objavio putem vlastitog profila na društvenoj mreži Twitter, a uz tekst je priložio i "slikovni dokaz".

"Realiziran je transfer u specijalan klub. Hvala na svemu, a ovaj ću trenutak vječno čuvati u svome srcu", napisao je Neymar.

Brazilski napadač provest će idućih pet sezona u katalonskoj prijestolnici, a konačni transfer bit će zaključen u prostorijama Barcelone. Međutim, točan datum još nije poznat. Neymar će se u srijedu priključiti brazilskoj reprezentaciji, gdje će mu izbornik Luiz Felipe Scolari odrediti datum kada može odletjeti prema Barceloni i dovršiti svoj transfer.

Spomenimo i da su u klupskim prostorijama Santosa, osim Neymara, bili njegov otac, predstavnici Santosa i jedan Barcelone, te bivši igrač katalonske momčadi i Neymarov sunarodnjak - Edmilson.

- Sve je riješeno i Neymar je sretan. Vjerujem da će već sljedeće nedjelje biti predstavljen u Barceloni - rekao je bivši stoper katalonske momčadi.