Ponedjeljak, 13.08.2012.


VIDEO: Claudio Caniggia s 45 zabio službeni gol!

Počelo je novo izdanje engleskog FA cupa, a za prestižni nastup na Wembleyu u moru klubova će konkurirati i sasvim posebni FC Wembley

S ciljem popularizacije najstarijeg nogometnog natjecanja na svijetu, Englezi su ove godine u svoje najmasovnije natjecanje dodali i jedno osvježenje. Niželigaš FC Wembley je dobio sponzorsku pomoć i svojim je igračima dodao nove slavne trenere i igrače.

Tako je bivši engleski izbornik Terry Venables na raspolaganje dobio, između ostalih, Raya Parloura, Martina Keowna, Graemea Le Sauxa, Claudia Caniggiu i Briana McBridea.

Gospoda koja uživaju u petim desetljećima života i njihovi mlađe kolege slavili su protiv Langforda rezultatom 3:2, a gol i asistenciju upisao je legendarni Argentinac Caniggia. Ipak, igrač utakmice bio je anonimni dvostruki strijelac Daryl Atkins, koji nije skrivao oduševljenje.

'Do jučer sam igrao nogomet za sastave pubova, a sada sam okružen legendama. Kakva čast, kakvo uzbuđenje,' kaže mladić koji možda dobije priliku i na višoj razini nakon niza komplimenata kojima je obasipan.

Trener vratara ovog kombiniranog kluba je David Seaman koji je potvrdio da sve zvijezde u i oko kluba ostaju fokusirani na što dulji boravak u FA kupu. Sljedeće pretkolo nudi im obračun s momčadi imena Uxbridge.


Snimka dvoboja, Caniggia zabija nakon 1.02

Preuzeto sa tportal.hr