Petak, 28.09.2012.


VIDEO: I laktom i kopačkom u glavu

Vezni nogometaš kolumbijske momčadi Sante Fe, Gerardo Bedoya, zaradio je 41. crveni karton u karijeri proteklog vikenda kada je u utakmici 8. kola tamošnjeg prvenstva prvo laktom nokautirao Yhonnyja Ramireza, pa ga dokrajčio kopačkom u glavu...

U jednoj borbi za loptu Bedeoya je laktom u glavu oborio Ramireza, igrača vodećeg kluba Millonariosa, na travnjak nakon čega je sudac zaustavio igru, te mu pokazao crveni karton. Kada je 36-godišnji Kolumbijac vidio boju kartona, vratio se do svoje "žrtve" i dodatno ga kopačkom "šutnuo" po čelu.

Čak i nakon svega toga Bedoya je dobio potrebu da se raspravlja s glavnim sucem utakmice, te čak bude ljut zbog toga što mora napustiti travnjak.

Zbog svojih postupaka Bedoya je zaradio 15 utakmica suspenzije od kolumbijskog saveza, te samo 5000 eura kazne. Kao što smo već spomenuli, bio mu je to 41. crveni karton u burnoj karijeri kojoj je možda nakon ovog "divljaštva" došao kraj.

Naime, Bedoyi na kraju ove sezone istječe ugovor sa Santa Feom, a s obzirom na 15 utakmica suspenzije Kolumbijac bi još zaigrao ove sezone samo u slučaju da Santa Fe, tek 13. momčad prvenstvene ljestvice, izbori finale.