Utorak, 03.12.2013.


Nije mi jasno zbog čega sam isključen

Pred početak sezone u redove Cibalije na posudbu iz Hajduka stigao je mladi napadač Ivan Jakov Džoni. Do zaključka polusezone Džoni nije briljirao, tijekom sezone nije dobio ni neku značajniju prigodu.

Sve do posljednjeg jesenskog kola kada je trener Damir Petravić protiv Sesveta uvrstio u igru od prve minute. Pogodio je s time trener. Džoni je pogotkom u 87. minuti donio Cibaliji sva tri boda i potvrdu prvog mjesta nakon prvog dijela.

- Nadam se kako sam dodijeljenu prigodu iskoristio i da ću ubuduće imati veću minutažu - rekao je Džoni odmah nakon utakmice.

Pogodak koji je postigao konkurira za najljepši u polusezoni. Bio je to odličan udarac nakon kojeg je "skinuo paučinu".

- Malo smo bili pali u igri. Nakon vodstva od 2:0 primili smo neoprezno dva gola. Pokušavali smo potom doći do pobjedničkog pogotka. Na kraju se dogodilo da sam primio loptu na nekih 20 metara, Tokić mi je otvarao prostor, mislio sam ili njega poslužiti ili opaliti pa što bude. Odlučio sam opaliti i, hvala Bogu, ušlo je.

Nakon postignutog gola veselio se s cijelom momčadi, pri tome je skinuo dres, zbog čega je dobio žuti karton. U posljednjoj minuti susreta trebalo je obaviti izmjenu. Umjesto njega je u igru trebao ući Mijoković, ali do izmjene nije došlo. Sudac je Džoniju pokazao drugi žuti karton, što je automatizmom značilo crveni. Džoni objašnjava što se dogodilo. Nije mu jasno zbog čega je isključen.

- Stvarno mi nije jasno zbog čega sam dobio taj drugi žuti karton. Bio sam na drugom kraju terena, kako bi malo zadržao vrijeme i kada su me pozvali, krenuo sam prema prostoru za izmjenu. U tom trenutku sudac je dotrčao i dao mi drugi žuti karton, objašnjavajući pri tome da sam bez štitnika u terenu. Istina je da sam ga skinuo, jer sam krenuo izvan terena. Do sada to nisam vidio, valjda je to neko novo pravilo. Nema veze, najvažnije je da smo mi pobijedili i da smo sami na vrhu tablice - rekao je mladi napadač Cibalije, sin legendarnog nogometaša Wilsona.

Preuzeto s glas-slavonije.hr