Srijeda, 11.12.2013.


Na turniru limača majka napala trenera

Na svečanom proglašenju pobjednika majka jednog igrača Marsonije preko parketa dobro ispunjene dvorane zaletjela se u trenera te momčadi Tadiju Brnića i, kako kaže Brnić, rukama sklopljenima u šake udarila ga u prsa.

Prvi malonogometni turnir igrača rođenih 2003. godine i mlađih, koji je održan u Slavonskom Brodu, završio je incidentom. Na svečanom proglašenju pobjednika majka jednog igrača Marsonije preko parketa dobro ispunjene dvorane zaletjela se u trenera te momčadi Tadiju Brnića i, kako kaže Brnić, rukama sklopljenima u šake udarila ga u prsa. Sve je popratila sočnim psovkama u kojima joj se pridružio i suprug koji je stajao do nje.

– Zar moje dijete da plače zbog tebe?! – vikali su.

Šokirani Brnić zateturao je, a tvrdi da mu nije jasno zbog čega su ga napali roditelji njegova desetogodišnjeg igrača.

– Već sam pola stoljeća u nogometu i nikada nisam doživio tako nešto. Nisam uzvratio udarac samo zato što se radilo o ženi. Taj dječak imao je najveću minutažu od svih igrača i nikako ne mogu objasniti njihov postupak – rekao je Brnić.

Majka mladog nogometaša Anita D. tvrdi da nije udarila Brnića. Reagirala je, kaže, samo verbalno, i to zato što je Brnić psovao njezina sina koji je u finalnoj utakmici slučajno postigao autogol. Sin joj je, kaže, plakao zbog njegovih uvreda.

Preuzeto s vecernji.hr