Četvrtak, 14.11.2013.


Luka Kujundžija: Naš ćemo stadion ponovno pretvoriti u neosvojivu tvrđavu

Utakmica protiv Intera u Zaprešiću treća je u 15 kola u kojoj su nogometaši Cibalije postigli više od dva pogotka. Među strijelcima našao se i Luka Kujundžija kojemu je ovo drugi prvenstveni pogodak.

Premijerni u ovoj sezoni postigao je protiv Rudeša u Vinkovcima. Pobjeda u ovakvim susretima, a pogotovo protiv izravnih konkurenata za ulazak u Prvu ligu, uvijek imaju veću težinu bez obzira na to što na kraju vrijedi kao pobjeda u bilo kojem drugom susretu - tri boda.

- Bilo je dosta uzbudljivo uoči utakmice u Zaprešiću. Jako smo dobro znali što nam znači pozitivan rezultat protiv Intera, a još više pobjeda kojom bismo se učvrstili na tablici. Tri boda iz Zaprešića su nam vrlo dobro sjela, ali i donijela još veće samopouzdanje kod svih igrača.

Od kako ga je trener prebacio u vezni red nešto bliže suparničkim vratima, Kujundžija je sve opasniji za protivničke vratare. U Zaprešiću je načeo mrežu Intera na odlično dodavanje Muženjaka.

- Zadovoljan sam svojom igrom, eto, bio sam i strijelac, što me čini još sretnijim. Ma, dobro je igrala cijela momčad, pa onda nije teško biti dobar kada su svi dobri i orni za igru. Vjerujem da ćemo nastaviti takvu igru i u sljedećoj utakmici.

Segesta je nova prilika za dokazivanje, ali i nova prilika za postizanje pogodaka. Pobjeda protiv Segeste u prvom krugu natjecateljske sezone još je veći poticaj da to ostvare i u Vinkovcima.

- Ne razmišljamo ni o čemu drugom osim o pobjedi, premda je Segesta dobra momčad, što je pokazala i protiv Zagreba. Mi jednostavno nikome više ne želimo dopustiti da osvoji i bod u Vinkovcima. Moramo ponovo naš stadion pretvoriti u nekadašnju neosvojivu utvrdu. Raspoloženje u momčadi je odlično i vjerujem kako se Segesta ne može provući u Vinkovcima - siguran u osvajanje novih bodova je Luka Kujundžija.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr