Nedjelja, 10.11.2013.


Presretni navijači razvozili u hotel američke reprezentativke

Američkoj ženskoj nogometnoj reprezentaciji, koja je vrlo uspješna u svjetskim razmjerima i popularna u SAD-u, dogodila se manja neugodnost nakon treninga na Citrus Bowlu u Orlandu...

Osvajačice zlatne medalje na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu, odradile su trening uoči prijateljske utakmice protiv Brazila u nedjelju. Nakon treninga su saznale da im se pokvario autobus zadužen za reprezentaciju.

Umjesto čekanja na popravak, američke su se nogometašice odlučile provoziti do hotela sa svojim navijačima, koji su bili presretni da im mogu poslužiti kao vozači.

Tako su se u jedan automobil smjestile Sydney Leroux i Alex Morgan, a u drugi Hope Solo, Abby Wambach i Carli Lloyd. Bilo je to nezaboravno iskustvo za navijače koji su imali mogućnost pomoći im.

Carley Painter, navijačica koja je vozila potonje tri igračice, na Twitteru je poručila kako joj je to bio najbolji dan u životu. Abby Wambach (33 godine), najbolji strijelac u povijesti američke selekcije sa 162 pogotka iz 211 utakmica, odgovorila joj je nudeći zahvalnost i nadu da će joj moći vratiti uslugu u nekom trenutku...