Petak, 15.11.2013.


Međimurje, Nedelišće i Čakovec mogu igrati

Pisali smo o supenzijama naših trećeligaša Međimurja, Nedelišća i Čakovca uoči pretposljednjeg prvenstvenog kola ove lige. Kontaktirali smo disciplinskog suca Darka Jambrovića koji nam je rekao da su Međimurje i Nedelišće riješili dio dugova, da će se dio riješiti tijekom dana, a oko nekih dugova su sporovi pa se to još treba riješiti. Tako ćemo sutra nakon ovih financijskih poteškoća na stadionu Mladosti u Čakovcu moći pogledati lokalni derbi između Međimurja i Nedelišća...


Što se tiče Čakovca ovakve situacije oko suspenzija se i dalje rješavaju na tragikomičan način za komunikacijsko vrijeme u kojemu živimo. Kao i u nekoliko prethodnih slučajeva Nogometni klub Čakovec nije primio odluku o suspenziji jer mu se nema kako uručiti s obzirom da komunikacijski kanali do njih jednostavno ne postoje. Da se sada ne vraćamo na pravne cake o kojima smo već pisali kada je ovaj klub u pitanju oni mogu igrati u nedjelju u Kotoribi protiv Graničara, samo je pitanje hoće li moći okupiti ekipu i tko će uopće igrati kad u posljednjem kolu nisu bili u stanju organizirati domaću utakmicu.

Iako je Dušan Mikolaj za ovaj tjedan najavio konferenciju za novinare ("Idućeg tjedna vidjet ćemo što i kako dalje, te ćemo Vas o svemu najhitnije obavijestiti, kao i javnost organiziranjem konferencije za novinare.") ona se sasvim očekivano nije održala, navikli smo već na onu obećanje ludom radovanje. Nekad su nas učili poslovice, a jedna od njih je glasila da se čovjek drži za riječ. a volovi za rogove. Možda bude kakvh promjena do nedjelje, ostaju nam još dva dana za vidjeti hoće li biti nešto novog.

Pretposljednje prvenstveno kolo 3. HNL sjever igrat će se ovog vikenda od 13.30 sati kao i posljednje kolo. U subotu igraju kao što smo već naveli Međimurje - Nedelišće pa Polet Sveti Martin na Muri - Podravac, Virovitica - Rudar, Mladost Ždralovi - Mladost Prelog te u nedjelju Graničar Kotoriba - Čakovec.

Preuzeto s emedjimurje.hr