Subota, 16.11.2013.


Cibalia: Za skok na vodeće mjesto

Trener Cibalije Damir Petravić uoči današnjeg susreta sa Segestom vidljivo je dobro raspoložen. Kako i ne bi! Momčad mu igra dobro, trenutačno su drugoplasirani s istom brojem bodova kao i vodeći Pomorac, a danas imaju prigodu popeti se i stepenicu više.

- Imamo nekih manjih problema što se tiče ozljeda, ali vjerujem kako će do utakmice biti sve u redu.Vraćaju nam se Pavličić i Čuljak nakon odrađenih kartona, ali neće u momčadi biti Bajić koji je zaradio treći žuti karton. Umjesto njega će mjesto u momčadi zauzeti Tokić, koji je odlično odradio svoju dionicu protiv Intera. Točan sastav još ne znam, ali znate mene. Ne mijenjam momčad koja pobjeđuje. Jedino ako to diktiraju ozljede ili žuti kartoni - rekao je trener Cibalije Damir Petravić.

Zelina - Lučko: 2,32 3,10 2,63 (LIVE)


Sigurno će u momčadi biti Tomislav Mazalović. Svoju ulogu u Zaprešiću odradio je kapetanski, a s istom voljom će predvoditi momčad i danas protiv Segeste.

- Svjesni smo da smo neke utakmice izgubili koje nismo trebali i smjeli, a pogotovo smo dosta bodova prosuli kod kuće. To se više ne smije događati. Protiv Segeste je prilika da se odvojimo od konkurencije za prvo mjesto i vjerujem kako ćemo uz pomoć naše vjerne publike to i ostvariti.

Nedavno je sportski direktor Dražen Pernar rekao kako je devet bodova u preostale tri utakmice realnost. Kapetan Mazalović ništa drugačije ne razmišlja. Samo je malo oprezniji. Želi odrađivati posao po redu.

- Imamo i snage i moći da to ostvarimo, ali ja ne bih išao tako daleko. Idemo utakmicu po utakmicu. Prva na redu je utakmica protiv Segeste i kada nju apsolviramo onda ćemo razmišljati o sljedećoj. Što se bodova tiče, to ćemo na kraju zbrajati. Uvjeren sam kako će ih na kraju biti dovoljno za Prvu ligu - samouvjeren je kapetan Cibalije.

Susret se igra na stadionu HNK Cibalia s početkom u 16 sati, a sudi Dario Kulušić iz Šibenika.

Najvjerojatniji sastav Cibalije: Filipović, Muženjak, Mazalović, Zgrablić, Perković, Milardović, Mijoković, Kujundžija, Bartolović, Ottochian i Tokić.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr