Utorak, 31.12.2013.


Simeone: Bio sam impresioniran radom Mourinha u Interu

I ove je sezone apsolutni hit, ne samo u španjolskom, već i u europskom nogometu, madridski Atletico kojeg vodi argentinski strateg Diego Simeone...

U Primeri Atletico u stopu prati Barcelonu i te su dvije momčadi na samom vrhu s 46 osvojenih bodova. Pet manje ima trećeplasirani madridski Real.

Malaga - Atletico Madrid: 6,65 4,00 1,49 (LIVE)


Skupinu Lige prvaka Atletico je prošao bez problema skupivši pet pobjeda i jedan remi u šest utakmica, te će u osmini finala igrati protiv Milana.

Mnogi u svemu tome silno hvale Simeonea kojeg se već počelo uspoređivati s Joseom Mourinhom, pa čak i Alexom Fergusonom.

- Razlika u godinama je ogromna, kao što je i strašna razlika u rezultatima, trofejima... Moramo pričekati još mnogo godina za takve usporedbe. No, naravno da sam počašćen - rekao je Argentinac i nastavio:

- Volio bih ostati još dugo godina u Atleticu, kao što bi mi bila čast i trenirati Inter. Naravno da imam mnogo želja u ovom poslu, ali je ipak najbitnije da je fokus trenutačno jedino na Atleticu.

Dotaknuo se Simeone još kratko Mourinha.

- On definitivno ima karizmu, a kada je posao u pitanju, ja sam ostao impresioniran njegovim radom u Interu - završio je Simeone.