Ponedjeljak, 30.12.2013.


Ibrahimović: Djeda Mraz bi trebao dobiti Zlatnu loptu

U četvrtak će u Dohi prijateljsku nogometnu utakmicu odigrati francuski prvak Paris St. Germain i ugledni madridski Real...

Uoči tog ogleda zanimljivo je bilo slušati Zlatana Ibrahimovića, prvu zvijezdu pariškoga kluba, koji je govorio o Messiju, Zlatnoj lopti, svom klubu, Ancelottiju...

- Tko bi trebao osvojiti Zlatnu loptu? Mislim da je zaslužuju sva trojica nogometaša koja su otišla do kraja. I Messi i Ronaldo i Ribery. No, dobro, trebao bi je možda ipak osvojiti Djeda Mraz - rekao je Ibrahimović, te nastavio:

- Kako se osjeća Messi u Barceloni to samo on zna. Mediji kreiraju jedan dio mišljenja, ali njemu ne treba uvijek vjerovati. No, jasno je da će cijeli svijet poludjeti ako Messi dođe na transfer listu. Tražit će ga svi, ne samo moj PSG.

O svom je klubu rekao:

- Ja uvijek težim boljem, pa tako želim da i PSG bude još bolji. Mi to možemo. Napredujemo iz dana u dan - rekao je Šveđanin, koji je sve završio riječima.

- Drago mi je što ćemo igrati protiv Reala u Dohi jer ću vidjeti Carla Ancelottija. Bilo mi je posebno zadovoljstvo s njim prošle sezone raditi u PSG-u.